Ceramic coating

Intense glans & optimale bescherming.

Keramische coating auto Jabbeke

Protect and Strengthen Your Car.

Als klant kun je verwachten dat we jouw voertuig grondig voorbereiden op de ceramic coating, waarbij we eventuele onvolkomenheden corrigeren en het oppervlak optimaal klaarmaken voor de applicatie.

Vervolgens brengen we met precisie de ceramic coating aan, die een langdurige beschermende laag vormt tegen weersinvloeden, krassen en verontreinigingen, terwijl het tegelijkertijd een verbluffende glans geeft die de uitstraling van je auto versterkt.

 

Keramische coating auto Jabbeke
CERAMIC COATING

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Of je nu een nieuwe auto hebt die je wilt beschermen, een moderne auto die je wilt laten stralen, of een matte afwerking hebt die je wilt behouden, onze diensten zijn op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

NIEUWE WAGEN

€700

/startprijs
Polijstwerk meerdere stappen (indien vereist) tegen meerprijs.
MODERNE WAGEN

€800

/startprijs
MATTE/CARWRAP

€650

/startprijs

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW en indicatief.

Bovenstaande prijzen zijn van toepassing op gemiddelde auto's. Voor grote wagens zoals sedans, breaks en SUV's wordt steeds een meerprijs aangerekend. Heel grote wagens zoals bestelwagen en trucks doen we enkel op aanvraag.

EXTRA OPTIES

Exterieur

COATING VELGEN

Allereerst worden de velgen gedemonteerd en grondig schoongemaakt. Hierna wordt er een laag ‘GYEON RIM EVO‘ aangebracht aan de buiten- en binnenkant van de velgen, alsook de remklauwen.

Gemiddelde levensduur +- 12 maanden

€175
EXTERIEUR

COATING AUTORUITEN

GYEON VIEW EVO‘ verbetert de zichtbaarheid door water gemakkelijk van het oppervlak af te voeren, wat vooral handig is tijdens regenachtige omstandigheden.

Gemiddelde levensduur +- 12 maanden

Vanaf 65€
EXTERIEUR

TRIM/PLASTIC

Het coaten van kunststof en rubberen onderdelen met ‘GYEON TRIM EVO‘ resulteert in een beschermende laag die deze oppervlakken beschermt tegen verkleuring, veroudering en schade veroorzaakt door UV-straling en andere elementen.

Gemiddelde levensduur +- 12 maanden 

50,00€
INTERIEUR

LEDEREN ZETELS & STUURWIEL

Het aanbrengen van ‘GYEON LEATHER SHIELD‘ op leer biedt een duurzame bescherming tegen slijtage, vlekken en verkleuring, waardoor de lederen oppervlakken er langer als nieuw uitzien.

Gemiddelde levensduur +- 12 maanden

150€
Nieuwe wagen

WAAROM EEN NIEUWE WAGEN COATEN?

Optimale Langdurige Bescherming

Het coaten van een nieuwe wagen met maximaal 2000 km op de teller zorgt voor een onmiddellijke en langdurige bescherming tegen diverse schadelijke elementen zoals UV-stralen, boomsap, vogelpoep en zure regen. Deze elementen kunnen de lak van uw auto aantasten en verkleuren, zelfs in de eerste maanden van gebruik. Door direct een ceramic coating aan te brengen, voorkomt u vroegtijdige schade en behoudt uw auto zijn fabrieksnieuwe uitstraling veel langer.

Gemakkelijker Onderhoud

Een nieuwe auto coaten maakt het onderhoud veel eenvoudiger. De hydrofobe eigenschappen van een ceramic coating zorgen ervoor dat vuil, water en andere verontreinigingen gemakkelijk van de lak afglijden. Dit betekent dat u minder tijd en moeite hoeft te besteden aan het schoonmaken van uw voertuig. Bovendien blijft de auto langer schoon, wat bijdraagt aan het behoud van de glans en esthetische waarde van de auto.

1
Contacteer ons op WhatsApp
Welkom bij FINEFINISH!
Interesse in één van onze diensten?

Stuur gerust een WhatsApp berichtje en we contacteren u binnen 24u.

Tot snel!
Team FINEFINISH.BE