Paint protection film

ONZICHTBARE BESCHERMING

Paint protection film West-Vlaanderen
Paint Protection Film West-Vlaanderen

De samenwerking met BM Customs biedt klanten de mogelijkheid om hun voertuigen te voorzien van hoogwaardige Paint Protection Film, waardoor ze langer in optimale staat blijven en hun waarde behouden.

PAINT PROTECTION FILM

DE ULTIEME BESCHERMING VOOR UW WAGEN.

Paint Protection Film (PPF) is een transparante folie die op de lak van een voertuig wordt aangebracht om deze te beschermen tegen krassen, steenslag, insecten, UV-stralen en andere schadelijke elementen.

Het biedt een fysieke barrière tussen de lak en de buitenwereld, waardoor de lak langer mooi blijft en zijn glans behoudt.

PPF is zelfherstellend, wat betekent dat kleine krassen en swirls vanzelf verdwijnen bij blootstelling aan warmte, zoals zonlicht of warm water.

Het beschermt niet alleen de lak, maar behoudt ook de waarde van het voertuig door het exterieur in optimale staat te houden.

Paint Protection Film Jabbeke
PARTIAL FRONT PPF

OP AANVRAAG

OPTIES: Handgrepen, A+B-pilaren, kofferstrip.

(TEGEN MEERPRIJS)
Paint Protection Film Jabbeke
FULL FRONT PPF

OP AANVRAAG

OPTIES: Handgrepen, A+B-pilaren, kofferstrip.

(TEGEN MEERPRIJS)
Paint Protection Film West-Vlaanderen
FULL BODY PPF

OP AANVRAAG

Bovenstaande prijzen zijn exclusief polijstwerken en/of ceramic coatings.

(*) Indien u wenst, kan u polijstwerken en/of ceramic coatings aanbrengen op de wagen bij een PARTIAL FRONT PPF of FULL FRONT PPF. De behandeling is steeds tegen meerprijs, raadpleeg daarvoor de pagina "Ceramic Coatings" om een beeld te krijgen van de startprijs, voor een exacte prijsbepaling kan dit steeds op aanvraag/afspraak bij ons terplaatse.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW en indicatief.

(*) Bovenstaande prijzen zijn van toepassing op gemiddelde auto's. Voor grote wagens zoals sedans, breaks en SUV's wordt steeds een meerprijs aangerekend. Heel grote wagens zoals bestelwagen en trucks doen we enkel op aanvraag. Alle prijzen zijn gebaseerd op gemiddelde vervuiling en normaalstaat van het voertuig.

1
Contacteer ons op WhatsApp
Welkom bij FINEFINISH!
Interesse in één van onze diensten?

Stuur gerust een WhatsApp berichtje en we contacteren u binnen 24u.

Tot snel!
Team FINEFINISH.BE