Verkooppakket

Maximaliseer DE verkoopkansen

Dieptereiniging auto Jabbeke
auto wassen west-vlaanderen
Maak indruk op potentiële kopers

WAGEN BEHANDELEN VOOR VERKOOP

Voor klanten die hun voertuig willen opfrissen voor de verkoop, bieden we twee verkooppakketten aan: Basis en Premium Verkooppakket. Deze pakketten zijn ontworpen om de uitstraling en waarde van je auto te verbeteren, wat resulteert in een snellere verkoop en een betere prijs.

Waarom is dit een goede investering? Het Verkooppakket biedt een premium afwerking die je auto onderscheidt van andere voertuigen op de markt. Potentiële kopers zullen onder de indruk zijn van de glans en bescherming die je auto biedt, wat kan resulteren in een snellere verkoop en een hogere verkoopprijs

BETAALBARE INVESTERING VOOR VERKOOP

Maak indruk en verhoog uw kansen op een snelle verkoop door uw auto te behandelen voordat u deze te koop aanbiedt.

WELKE BESCHERMING lak?

Gyeon CanCoat EVO is een hoogwaardige, langdurige spray coating voor de lak van je auto.

Deze spray coating biedt een uitstekende waterafstotendheid, bescherming tegen vervuiling en UV-straling, en geeft de lak een diepe glans.

Gyeon CanCoat EVO biedt tot wel 12 maanden bescherming.

WELKE BESCHERMING RUITEN?

Soft99 Ultra Glaco Glass is een hoogwaardige glascoating die speciaal is ontworpen om het zicht te verbeteren en het rijden veiliger te maken.

Met zijn geavanceerde formule biedt deze sealant een duurzame hydrofobe bescherming voor autoruiten, waardoor water gemakkelijk van het glas afloopt en zichtbelemmerende regendruppels verminderd worden

Soft99 Ultra Glaco Glass biedt tot wel 12 maanden bescherming.

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Eerste indruk

De eerste indruk is cruciaal bij het verkopen van een auto. Een grondig gereinigde en gepolijste auto trekt de aandacht en maakt meteen een goede indruk op potentiële kopers.

Verbeterde waarde

Een goed onderhouden auto heeft een hogere kans om voor een betere prijs te worden verkocht. Het detailen van je auto helpt kleine onvolkomenheden te verwijderen en verbetert de algehele uitstraling, waardoor je meer vraagprijs kunt rechtvaardigen.

Snellere verkoop

Een auto die er als nieuw uitziet en aanvoelt, zal sneller de aandacht trekken en potentiële kopers overtuigen. Dit kan resulteren in een snellere verkoop, wat handig is als je snel van je auto af wilt.

Concurrentievoordeel

In een competitieve markt kan het detailen van je auto een concurrentievoordeel bieden ten opzichte van andere vergelijkbare voertuigen. Het geeft potentiële kopers het gevoel dat ze waar voor hun geld krijgen.

Vertrouwen opbouwen

Een goed onderhouden auto straalt vertrouwen uit naar potentiële kopers. Het laat zien dat je als eigenaar om je voertuig hebt gegeven, wat kan helpen om eventuele twijfels of bezwaren bij kopers weg te nemen.

BASIS PAKKET

€415

/startprijs
BASIS INTERIEUR REINIGING
PREMIUM PAKKET

€525

/startprijs
DIEPTEREINGING INTERIEUR

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW en indicatief.

Bovenstaande prijzen zijn van toepassing op gemiddelde auto's. Voor grote wagens zoals sedans, breaks en SUV's wordt steeds een meerprijs aangerekend. Heel grote wagens zoals bestelwagen en trucks doen we enkel op aanvraag. Alle prijzen zijn gebaseerd op gemiddelde vervuiling en normaalstaat van het voertuig.

1
Contacteer ons op WhatsApp
Welkom bij FINEFINISH!
Interesse in één van onze diensten?

Stuur gerust een WhatsApp berichtje en we contacteren u binnen 24u.

Tot snel!
Team FINEFINISH.BE